Incepe gatitul
1. Amestecă făina cu sarea. Separat, într-un bol, amestecă apa, uleiul, zahărul și drojdia până când se dizolva drojdia. 2. Toarnă amestecul lichid peste făină și amestecă foarte bine până când obții un aluat bine format. Lasă aluatul să crească timp de o oră la temperatura camerei. 3. Formează biluțe mici de aluat, cam 25-30 g fiecare, apoi așază-le pe o tavă sub forma unui brăduț, având grijă ca în mijlocul bradului din pâine să punem un cerc de metal, loc pe care îl păstrăm pentru Camembert. După ce am modelat bradul din chifle, îl lăsăm să mai crească 30 de minute, apoi îl ungem cu gălbenuș de ou bătut. 4. Introdu tava în cuptorul încins la 200°C (fără ventilație) pe modul cu coacere sus și jos, și o lăsăm circa 40-45 de minute. 5. Scoate tava din cuptor, apoi scoate cercul de metal din mijloc și așază în locul lui brânza Camembert, cât chiflele sunt încă fierbinți. 6. La final, unge cu sos pesto chiflele rumenite.