Incepe gatitul
1. Pune într-un bol făina, sarea și ouăle bătute. Amestecă separat laptele călduț, untul topit, drojdia și zahărul, apoi toarnă totul în bolul cu făină. Mai departe, amestecă bine până când obții un aluat omogen și lasă aluatul la crescut timp de 1 oră, la temperatura camerei. 2. Pe un blat uns cu puțin ulei, întinde aluatul într-o foaie mare, cam de 2 cm grosime. Decupează gogoșile folosind 2 cercuri pentru aluat (sau 2 pahare) și lasă-le pe blat, să mai crească încă 30 de minute. 3. După ce-au crescut, prăjește gogoșile în ulei până când se rumenesc. Scoate-le într-o farfurie acoperită cu câteva șervețele, ca să absoarbă excesul de ulei. 4. În timp ce gogoșile se răcesc, pune la topit ciocolata la bain marie. Topește pe rând sau fiecare tip de ciocolată separat. 5. Ciocolata albă topită împarte-o în două. Jumătate amestecă-o cu zmeura liofilizată zdrobită. Astfel obții culoarea roze. 6. Scufundă fiecare gogoșică în ciocolată, apoi orneaz-o după preferințe.