Incepe gatitul
1. Taie untul cubulețe și într-un bol amestecă făina, cacaua, untul rece, zahărul pudră și apa. Pune aluatul obținut la frigider pentru 30 de minute.
2. Preîncălzește cuptorul la 180°C. Așază aluatul în tavă și presează-l dacă este cazul cu o lingură. Cristina Andrei a folosit o tavă cu fund detașabil, cu diametrul de 17cm.
3. Pune-l la cuptor pentru aproximativ 20 minute.
4. Rupe ciocolata bucăți mici și, în două vase separate, topește separat ciocolata albă și ciocolata neagră cu câte 100 de ml de smântână lichidă prin metoda bain-marie. Amestecă până se topește și stinge focul.
5. Pentru început, pune peste blat ciocolata neagră. După adaugă și ciocolata albă. Cu ajutorul unei linguri, fă o formă de mozaic, obținând astfel un contrast între cele două.
6. Lasă la frigider pentru 6 ore.
7. Decorează cu căpsuni și fulgi de migdale.