Incepe gatitul
1. Într-o oală mare cu capac, pune la încins uleiul. Adaugă ceapa, morcovii și tijele de apio tocate. Condimentează cu puțină sare și piper (ai grijă, de regulă, supa-bază este deja sărată) și gătește cam 10 minute, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie și încep să prindă puțină culoare pe margini. 2. Adaugă lintea roșie și mai gătește 1 minut, apoi toarnă supa de legume, pe care e indicat să o aduci în clocot într-un vas separat, înainte să o torni peste legume. 3. Adaugă piureul de tomate și cimbrul verde, apoi amestecă bine. Adaugă prazul, conopida, dovlecelul și usturoiul, apoi adu la fierbere. Pune capacul și lasă să fiarbă la foc mic timp de 15 minute. 4. Adaugă varza albă și busuiocul, și mai gătește 5 minute sau până când s-au frăgezit toate legumele. Mai completează cu apă fierbinte, dacă zeama s-a redus prea mult, sau pur și simplu preferi o supă cu mai multă zeamă. Gustă și ajustează de sare și piper, dacă e cazul.