Ai cautat retetaBorș de sfeclă roșie
Mega image logo

Borș de sfeclă roșie

Acest borș de sfeclă roșie tradițional în gastronomia răsăriteană a Europei te va ajuta să redescoperi profunzimea gustului simplu și autentic. Surprinzător prin combinația savuroasă dintre sfecla dulce cu note rădăcinoase și aciditatea specifică borșului, este ideal pentru zilele reci de noiembrie.
Borș de sfeclă roșie
Usor
0/5
Redus

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 3 linguri de ulei de floarea soarelui
  • 2 ceapă tocată
  • 1 morcov curățat, tocat mărunt
  • 1 radacina de telina
  • 1 bucata de pastarnac
  • 3 l supa clara de legume
  • ardei gras tăiat cubulețe
  • 1 sfecla rosie
  • 3 cartofi medii tăiați cuburi
  • 1 lingura cu bulion
  • 400 ml borș
  • 1 legătură pătrunjel tocat mărunt
  • smantana (pentru servit)
  • 3 linguri de ulei de floarea soarelui
  • 2 ceapă tocată
  • 1 morcov curățat, tocat mărunt
  • 1 radacina de telina
  • 1 bucata de pastarnac
  • 3 l supa clara de legume
  • ardei gras tăiat cubulețe
  • 1 sfecla rosie
  • 3 cartofi medii tăiați cuburi
  • 1 lingura cu bulion
  • 400 ml borș
  • 1 legătură pătrunjel tocat mărunt
  • smantana (pentru servit)