Here is Product Details Sticky Short Info
Bonduelle | Vapeur | Amestec de fasole verde si galbena 400g
21.73 Lei/Kg
21.73 Lei/Kg
8
69 Lei
Bonduelle Amestec de legume, fasole verde si fasole galbena, pastai fine. Produs congelat rapid.
- Acest produs este disponibil la livrare doar în București, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Roșu, Voluntari, Mogoșoaia, Otopeni, Tunari, Ștefăneștii de Jos, Popești-Leordeni, Cățelu, Măgurele, Jilava, Cornetu, Clinceni, Ciorogârla, Dragomirești-Vale și Domnești.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 0.1 g/100 g |
Valoare energetica | 28 kcal/100 g |
Glucide | 3.1 g/100 g |
Fibre | 3.7 g/100 g |
Sodiu | 0.01 g/100 g |
Proteine | 1.8 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 0.1 g/100 g |
Valoare energetica | 28 kcal/100 g |
Glucide | 3.1 g/100 g |
Fibre | 3.7 g/100 g |
Sodiu | 0.01 g/100 g |
Proteine | 1.8 g/100 g |
Ingrediente
Fasole verde foarte fina, pastai rotunde, intregi (50%), fasole galbena foarte fina, pastai rotunde, intregi (50%).
Ingrediente
Fasole verde foarte fina, pastai rotunde, intregi (50%), fasole galbena foarte fina, pastai rotunde, intregi (50%).
Detalii de utilizare
Mod de preparare: La tigaie: pune legumele (400g) intr-o tigaie cu ulei incins. Acopera tigaia cu un capac si se lasa la sotat pentru 4 minute. Dupa 4 minute, adauga untul si condimentele. Se soteaza pentru inca 2 minute fara capac.
Detalii de utilizare
Mod de preparare: La tigaie: pune legumele (400g) intr-o tigaie cu ulei incins. Acopera tigaia cu un capac si se lasa la sotat pentru 4 minute. Dupa 4 minute, adauga untul si condimentele. Se soteaza pentru inca 2 minute fara capac.
Alergeni
Poate contine urme de telina.
Alergeni
Poate contine urme de telina.
Detalii pastrare produs
Conditii de pastrare si depozitare: la -18 grade Celsius. Conditii de pastrare la consumatorul final: la -6 grade Celsius (timp de 1 saptamana), la -12 grade Celsius (timp de 1 luna), la -18 grade Celsius (pana la sfarsitul datei inscrise pe ambalaj).
Detalii pastrare produs
Conditii de pastrare si depozitare: la -18 grade Celsius. Conditii de pastrare la consumatorul final: la -6 grade Celsius (timp de 1 saptamana), la -12 grade Celsius (timp de 1 luna), la -18 grade Celsius (pana la sfarsitul datei inscrise pe ambalaj).
Volum alcool
0
Volum alcool
0