Here is Product Details Sticky Short Info
Himalaya | Ceai Mate IQ 50g
179.80 Lei/Kg
125.86 Lei/Kg
-30%
De la 06.11.2024 la 04.12.2024Vezi toate produsele
179.80 Lei/Kg
125.86 Lei/Kg
6
29 Lei
8
99Lei
Daca vrei sa faci fata cu succes perioadelor stresante de la serviciu sau sesiunilor de examene, ai un aliat in ceaiul Mate IQ. Este un ceai mate energizant ce contine gingko, guarana si guava si are o aroma subtila de flori de portocal. Mate IQ ofera o infuzie care sa echilibreze zilele aglomerate in care esti foarte solicitat. Datorita continutului de plante energizante, acest ceai nu trebuie consumat de catre copii si de catre femeile insarcinate.Ceaiul Mate este bautura traditionala in America de Sud, fiind un bun stimulent al sistemului nervos central, datorita nivelului mai ridicat de teina. Mate contine si multe alte elemente nutritive, inclusiv antioxidanti, aminoacizi , polifenoli, vitamine si minerale. Printre beneficiile ceaiului mate se numara: nivelul ridicat de antioxidanti, imbunataterea capacitatii de concentare, favorizarea digestiei, imbunatatirea rezistentei fizice in cazul efortului prelungit, precum si aportul in controlul greutatii.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Sodiu | 0.03 g/100 ml |
Nutritie
Sodiu | 0.03 g/100 ml |
Ingrediente
Mate (min 81%), ginkgo, coaja de portocala, arome, guarana, flori de portocal, guava ( piure guava, piure de mere concentrat, suc de mere concentrat), flori de nalba.
Ingrediente
Mate (min 81%), ginkgo, coaja de portocala, arome, guarana, flori de portocal, guava ( piure guava, piure de mere concentrat, suc de mere concentrat), flori de nalba.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.Se pun frunzele de ceai in recipient si se agita putin pentru a se desprinde din ele particule mai mici. Apoi, se infuzeaza timp de 3 minute cu apa la temperatura de 80 C. Procesul de infuzare se poate repeta de circa 10-15 ori.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.Se pun frunzele de ceai in recipient si se agita putin pentru a se desprinde din ele particule mai mici. Apoi, se infuzeaza timp de 3 minute cu apa la temperatura de 80 C. Procesul de infuzare se poate repeta de circa 10-15 ori.
Volum alcool
0
Volum alcool
0