Here is Product Details Sticky Short Info
Olympus | Lapte de capra 3.7% grasime 1L
11.49 Lei/L
11.49 Lei/L
11
49 Lei
Laptele de capra Olympus pastreaza toate valorile nutritionale ale laptelui de capra . Este usor digerabil datorita compozitiei sale naturale foarte asemanatoare cu cea a laptelui matern. Laptele de capra Olympus provine de la animale crescute in mijlocul naturii. Este colectat si imbuteliat zilnic prin cea mai avansata tehnologie care ii pastreaza valorile nutritionale si gustul sau deosebit de placut. O recomandare nutritiva de la Olympus, care ofera sanatate si buna dispozitie ... din timpuristravechi.
- Acest produs este disponibil la livrare doar în București, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Roșu, Voluntari, Mogoșoaia, Otopeni, Tunari, Ștefăneștii de Jos, Popești-Leordeni, Cățelu, Măgurele, Jilava, Cornetu, Clinceni, Ciorogârla, Dragomirești-Vale și Domnești.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 3.7 g/100 ml |
Valoare energetica | 64 kcal/100 ml |
Glucide | 4.5 g/100 ml |
Fibre | 0 g/100 ml |
Sodiu | 0.08 g/100 ml |
Proteine | 3.2 g/100 ml |
Grasimi saturate | 2.3 g/100 ml |
Nutritie
Grasimi | 3.7 g/100 ml |
Valoare energetica | 64 kcal/100 ml |
Glucide | 4.5 g/100 ml |
Fibre | 0 g/100 ml |
Sodiu | 0.08 g/100 ml |
Proteine | 3.2 g/100 ml |
Grasimi saturate | 2.3 g/100 ml |
Ingrediente
LAPTE de capra integral standardizat 3.& grasime, omogenizat si pasteurizat la temperatura inalta. Tara de origine a laptelui: Romania.
Ingrediente
LAPTE de capra integral standardizat 3.& grasime, omogenizat si pasteurizat la temperatura inalta. Tara de origine a laptelui: Romania.
Detalii pastrare produs
A se pastra la temperatura cuprinsa intre +2 si +6 grade Celsius. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in decurs de 4 zile. Formarea de sedimente este o caracteristica normala a laptelui de capra.
Detalii pastrare produs
A se pastra la temperatura cuprinsa intre +2 si +6 grade Celsius. Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma in decurs de 4 zile. Formarea de sedimente este o caracteristica normala a laptelui de capra.
Volum alcool
0
Volum alcool
0
Recenziile clientilor
(1 Recenzii)
(1)
Ai incercat acest produs?
Spune-ne daca ti-a placutexcelent:
18/09/2024 15:34:39