Here is Product Details Sticky Short Info
Zuzu | Iaurt cu capsuni si banane 8x125g
14.94 Lei/Kg
14.94 Lei/Kg
14
94 Lei
Pachet iaurt cu fructe - 4 x iaurt cu capsuni, 2 x iaurt cu banane
- Acest produs este disponibil la livrare doar în București, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Roșu, Voluntari, Mogoșoaia, Otopeni, Tunari, Ștefăneștii de Jos, Popești-Leordeni, Cățelu, Măgurele, Jilava, Cornetu, Clinceni, Ciorogârla, Dragomirești-Vale și Domnești.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 2.70 g/100 g |
Glucide | 7.60 g/100 g |
Sodiu | 0.04 g/100 g |
Proteine | 3.10 g/100 g |
Grasimi saturate | 1.8 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 2.70 g/100 g |
Glucide | 7.60 g/100 g |
Sodiu | 0.04 g/100 g |
Proteine | 3.10 g/100 g |
Grasimi saturate | 1.8 g/100 g |
Ingrediente
Iaurt cu capsuni 2.6% grasime: LAPTE integral pasteurizat, zahar, capsuni 2% (zahar, pulpa de capsuni, apa, amidon modificat, concentrat de sfecla rosie, aroma, stabilizator: pectina, acidifiant: acid citric, colorant: beta caroten), proteine din LAPTE, culturi lactice selectionate. Iaurt cu banane 2.6% grasime: LAPTE integral pasteurizat, zahar, banane 2% (zahar, suc si piure din concentrat de banane, apa, amidon modificat, aroma, stabilizator: pectina, acidifiant: acid citric), proteine din LAPTE, culturi lactice selectionate.
Ingrediente
Iaurt cu capsuni 2.6% grasime: LAPTE integral pasteurizat, zahar, capsuni 2% (zahar, pulpa de capsuni, apa, amidon modificat, concentrat de sfecla rosie, aroma, stabilizator: pectina, acidifiant: acid citric, colorant: beta caroten), proteine din LAPTE, culturi lactice selectionate. Iaurt cu banane 2.6% grasime: LAPTE integral pasteurizat, zahar, banane 2% (zahar, suc si piure din concentrat de banane, apa, amidon modificat, aroma, stabilizator: pectina, acidifiant: acid citric), proteine din LAPTE, culturi lactice selectionate.
Alergeni
LAPTE.
Alergeni
LAPTE.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 2 si 8 grade Celsius.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 2 si 8 grade Celsius.
Volum alcool
0
Volum alcool
0