Here is Product Details Sticky Short Info
Diamant | Zahar gelifiant 1:1 1kg
7.49 Lei/Kg
3.74 Lei/Kg
-50%
De la 29.10.2024 la 06.01.2026Vezi toate produsele
7.49 Lei/Kg
3.74 Lei/Kg
3
74 Lei
7
49Lei
Zahar gelifiant. Sezonul fructelor este din nou in toi! Ca in fiecare an, zaharul nostru gelifiant 1 la 1 pentru reteta de 1 kg de zahar gelifiant adaugat la 1 kg de fructe, te ajuta sa faci cele mai gustoase dulceturi, gemuri si marmelade. Produsul nostru clasic, pentru rezultate de top!
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 0.2 g/100 g |
Valoare energetica | 398 kcal/100 g |
Glucide | 98 g/100 g |
Sodiu | 0.02 g/100 g |
Grasimi saturate | 0.2 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 0.2 g/100 g |
Valoare energetica | 398 kcal/100 g |
Glucide | 98 g/100 g |
Sodiu | 0.02 g/100 g |
Grasimi saturate | 0.2 g/100 g |
Ingrediente
zahar, acidifiant: acid citric, agent de gelifiere: pectina din mere, ulei vegetal (palmier, nuca de cocos).
Ingrediente
zahar, acidifiant: acid citric, agent de gelifiere: pectina din mere, ulei vegetal (palmier, nuca de cocos).
Detalii de utilizare
Este atat de simplu: 1. Alege fructele tale preferate. Mai intai trebuie sa speli bine fructele, sa scoti samburii si sa indepartezi coditele, dupa caz. 2. Apoi, marunteste 1 kg de fructe curatate, pentru a obtine un piure mai fin sau mai gros, dupa preferinte. 3. Varsa piureul intr-o cratica mare si adauga 1 kg de zahar gelifiant 1:1. Pune compozitia la foc, amestecand continuu, pana ajunge la punctul de fierbere. Lasa sa fiarba timp de 4 minute la foc mare, in timp ce continui sa amesteci. 4.Toarna gemul inca fierbinte in borcane curate si inchide-le cu capace cu filet. 5. Savureaza cu placere!
Detalii de utilizare
Este atat de simplu: 1. Alege fructele tale preferate. Mai intai trebuie sa speli bine fructele, sa scoti samburii si sa indepartezi coditele, dupa caz. 2. Apoi, marunteste 1 kg de fructe curatate, pentru a obtine un piure mai fin sau mai gros, dupa preferinte. 3. Varsa piureul intr-o cratica mare si adauga 1 kg de zahar gelifiant 1:1. Pune compozitia la foc, amestecand continuu, pana ajunge la punctul de fierbere. Lasa sa fiarba timp de 4 minute la foc mare, in timp ce continui sa amesteci. 4.Toarna gemul inca fierbinte in borcane curate si inchide-le cu capace cu filet. 5. Savureaza cu placere!
Detalii pastrare produs
A se pastra in spatii uscate si racoroase.
Detalii pastrare produs
A se pastra in spatii uscate si racoroase.
Volum alcool
0
Volum alcool
0