Here is Product Details Sticky Short Info
  • Diamant

Diamant | Zahar gelifiant 1:1 1kg

7.49 Lei/Kg
3.74 Lei/Kg
-50%
De la 29.10.2024 la 06.01.2026Vezi toate produsele
7.49 Lei/Kg
3.74 Lei/Kg
3
74
Lei
7
49
Lei
Zahar gelifiant. Sezonul fructelor este din nou in toi! Ca in fiecare an, zaharul nostru gelifiant 1 la 1 pentru reteta de 1 kg de zahar gelifiant adaugat la 1 kg de fructe, te ajuta sa faci cele mai gustoase dulceturi, gemuri si marmelade. Produsul nostru clasic, pentru rezultate de top!

-50%

Promotii valabile din 30/10/24 pana in 06/01/26

Masca cu nuca de cocos  75ml
146.60 Lei/L
293.20 Lei/L
10
99
Lei
21
99
Lei
41315

Informatii despre produs

Nutritie
Grasimi0.2 g/100 g
Valoare energetica398 kcal/100 g
Glucide98 g/100 g
Sodiu0.02 g/100 g
Grasimi saturate0.2 g/100 g
Nutritie
Grasimi0.2 g/100 g
Valoare energetica398 kcal/100 g
Glucide98 g/100 g
Sodiu0.02 g/100 g
Grasimi saturate0.2 g/100 g
Ingrediente
zahar, acidifiant: acid citric, agent de gelifiere: pectina din mere, ulei vegetal (palmier, nuca de cocos).
Ingrediente
zahar, acidifiant: acid citric, agent de gelifiere: pectina din mere, ulei vegetal (palmier, nuca de cocos).
Detalii de utilizare
Este atat de simplu: 1. Alege fructele tale preferate. Mai intai trebuie sa speli bine fructele, sa scoti samburii si sa indepartezi coditele, dupa caz. 2. Apoi, marunteste 1 kg de fructe curatate, pentru a obtine un piure mai fin sau mai gros, dupa preferinte. 3. Varsa piureul intr-o cratica mare si adauga 1 kg de zahar gelifiant 1:1. Pune compozitia la foc, amestecand continuu, pana ajunge la punctul de fierbere. Lasa sa fiarba timp de 4 minute la foc mare, in timp ce continui sa amesteci. 4.Toarna gemul inca fierbinte in borcane curate si inchide-le cu capace cu filet. 5. Savureaza cu placere!
Detalii de utilizare
Este atat de simplu: 1. Alege fructele tale preferate. Mai intai trebuie sa speli bine fructele, sa scoti samburii si sa indepartezi coditele, dupa caz. 2. Apoi, marunteste 1 kg de fructe curatate, pentru a obtine un piure mai fin sau mai gros, dupa preferinte. 3. Varsa piureul intr-o cratica mare si adauga 1 kg de zahar gelifiant 1:1. Pune compozitia la foc, amestecand continuu, pana ajunge la punctul de fierbere. Lasa sa fiarba timp de 4 minute la foc mare, in timp ce continui sa amesteci. 4.Toarna gemul inca fierbinte in borcane curate si inchide-le cu capace cu filet. 5. Savureaza cu placere!
Detalii pastrare produs
A se pastra in spatii uscate si racoroase.
Detalii pastrare produs
A se pastra in spatii uscate si racoroase.
Volum alcool
0
Volum alcool
0
Recenziile clientilor
Ai incercat acest produs?
Spune-ne daca ti-a placut

ID: 38078

Mega Image nu va fi responsabila si nu garanteaza ca informatiile postate pe website sunt lipsite de erori sau sunt complete. Astfel, din motive tehnice (ex. erori aparute in timpul rulajului stocului), pot aparea unele diferente intre informatiile mentionate pe website si cele de pe etichetele produselor. Informatiile prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe etichetele produselor. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Consumatorul trebuie sa verifice informatiile de pe eticheta produsului (inclusiv pe cele despre alergeni) inainte de achizitionare, precum si inainte de consum. In situatia in care apar astfel de discrepante, Mega Image nu isi asuma nici o responsabilitate, iar consumatorul renunta in mod explicit la orice plangere sau pretentii de orice natura impotriva Mega Image. In cazul promotiilor/ofertelor cardului Connect, pretul produsului este afisat cu reducerea aplicata doar in cosul de cumparaturi, in conditiile in care clientul este logat in contul inregistrat Mega Image si are asociat cardul Connect inscris in programul de loialitate.