Here is Product Details Sticky Short Info
Conacul Boierului | Macrou la gratar in sos de rosii 190g
Produs momentan indisponibil online
Macrou la gratar, in sos de rosii. Tara de origine: Letonia. Zona de pescuit: FAO 27 Nord Est Atlantic. Metoda de pescuire: navod.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 16 g/100 g |
Valoare energetica | 217 kcal/100 g |
Glucide | 7.1 g/100 g |
Sodiu | 2 g/100 g |
Proteine | 12 g/100 g |
Grasimi saturate | 4.5 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 16 g/100 g |
Valoare energetica | 217 kcal/100 g |
Glucide | 7.1 g/100 g |
Sodiu | 2 g/100 g |
Proteine | 12 g/100 g |
Grasimi saturate | 4.5 g/100 g |
Ingrediente
Fileuri de macrou la gratar (Scomber Scombrus) (60%), sos de rosii (40%) (pasta de rosii, apa, zahar, ulei de rapita, sare, ceapa deshidratata, caramel (zahar, apa), regulator de aciditate: acid acetic, arome).
Ingrediente
Fileuri de macrou la gratar (Scomber Scombrus) (60%), sos de rosii (40%) (pasta de rosii, apa, zahar, ulei de rapita, sare, ceapa deshidratata, caramel (zahar, apa), regulator de aciditate: acid acetic, arome).
Detalii pastrare produs
A se depozita la loc cu umiditate de pana la 75% si temperaturi intre 0 si 25 grade Celsius. Dupa deschidere se poate pastra in frigider 2 zile, evitati recipientele de metal.
Detalii pastrare produs
A se depozita la loc cu umiditate de pana la 75% si temperaturi intre 0 si 25 grade Celsius. Dupa deschidere se poate pastra in frigider 2 zile, evitati recipientele de metal.
Volum alcool
0
Volum alcool
0