Here is Product Details Sticky Short Info
Delhaize | Mazare verde fina 600g
Produs momentan indisponibil online
Mazare verde fina. Produs congelat.
- Acest produs este disponibil la livrare doar în București, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Roșu, Voluntari, Mogoșoaia, Otopeni, Tunari, Ștefăneștii de Jos, Popești-Leordeni, Cățelu, Măgurele, Jilava, Cornetu, Clinceni, Ciorogârla, Dragomirești-Vale și Domnești.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 0.0 g/100 g |
Valoare energetica | 66 kcal/100 g |
Glucide | 10 g/100 g |
Fibre | 5.2 g/100 g |
Sodiu | 0.03 g/100 g |
Proteine | 4 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 0.0 g/100 g |
Valoare energetica | 66 kcal/100 g |
Glucide | 10 g/100 g |
Fibre | 5.2 g/100 g |
Sodiu | 0.03 g/100 g |
Proteine | 4 g/100 g |
Ingrediente
Mazare fina
Ingrediente
Mazare fina
Detalii de utilizare
A nu se recongela dupa decongelare.
Detalii de utilizare
A nu se recongela dupa decongelare.
Detalii pastrare produs
In cratita: Varsati mazarea fina congelata intr-o cratita cu apa fiarta si usor sarata. Acoperiti cratita cu un capac. Fierbeti mazarea pana la 5 minute la foc domol. Se scurge si se raceste sub jet de apa rece. La tigaie: Varsati mazarea fina congelata intr-o tigaie incalzita, adaugati 20 g grasime si 60 ml apa. Acoperiti. Gatiti mazarea 1 - 2 minute la foc iute si 5-6 minute la foc domol. Amestecati cu regularitate. La cuptor cu microunde: Varsati mazarea fina congelata cu aproximativ 30 ml deapa intr-o farfurie pentru microunde. Incalziti timp de 6 minute la 600 w, 5 minute la 750 w, 4 minute la 1000 w. Amestecati. A se pastra maxim 24 de ore in frigider, maxim o saptamana la o temperatura de -6 grade Celsius, maxim o luna la o temperatura de -12 grade Celsius, pana la sfarsitul termenului de valabilitate la o temperatura mai mare de -18 grade Celsius.
Detalii pastrare produs
In cratita: Varsati mazarea fina congelata intr-o cratita cu apa fiarta si usor sarata. Acoperiti cratita cu un capac. Fierbeti mazarea pana la 5 minute la foc domol. Se scurge si se raceste sub jet de apa rece. La tigaie: Varsati mazarea fina congelata intr-o tigaie incalzita, adaugati 20 g grasime si 60 ml apa. Acoperiti. Gatiti mazarea 1 - 2 minute la foc iute si 5-6 minute la foc domol. Amestecati cu regularitate. La cuptor cu microunde: Varsati mazarea fina congelata cu aproximativ 30 ml deapa intr-o farfurie pentru microunde. Incalziti timp de 6 minute la 600 w, 5 minute la 750 w, 4 minute la 1000 w. Amestecati. A se pastra maxim 24 de ore in frigider, maxim o saptamana la o temperatura de -6 grade Celsius, maxim o luna la o temperatura de -12 grade Celsius, pana la sfarsitul termenului de valabilitate la o temperatura mai mare de -18 grade Celsius.
Volum alcool
0
Volum alcool
0