Incepe gatitul
1. Înghețata și sorbetul lasă‑le la temperatura camerei circa 15-20 de minute înainte sa te apuci de rețetă. 2. Într-o formă de chec, așază un strat de biscuiți speculoos măcinați și unul de înghețată de vanilie. Bagă tava la congelator circa 10-15 minute. 3. Scoate tava din congelator și întinde un strat de sorbet de căpșuni. Opțional, presară cu zmeură proaspătă. Apoi presară un strat de biscuiți oreo măcinați și dă iar tava la congelator 15-20 de minute. 4. Repetă pașii alternând straturile după gust, până se umple tava. La final, lasă tortul peste noapte la congelator. 5. Înainte de servire, bate frișca lichidă rece cu zahărul. Pune frișca într‑un poș și decorează tortul scos din formă cu frișcă. 6. Taie-l felii groase și servește rece, cu zmeură proaspătă.