Ai cautat retetaTagliatelle cu ineluse de legume
Mega image logo
  • Tagliatelle cu ineluse de legume
Tagliatelle cu ineluse de legume

Tagliatelle cu ineluse de legume

De catre Joseph Hadad
O reteta simpla pentru zilele de vara in care nu iti doresti sa stai foarte mult in bucatarie.
Mediu
1'- 30'
5/5
Mediu

Ingrediente pentruPersoane

2 portii
  • 1 cartof fiert
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • 4 rosii
  • varf de nucsoara
  • 1 lingura de patrunjel tocat
  • 1 ceapa olandeza
  • 1 gulie
  • 200 g faina
  • 1 praz
  • 200 g pesmet japonez
  • 280 g paste
  • 4 morcovi
  • 3 oua
  • 1 radacina de telina
  • 1 cartof fiert
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • 4 rosii
  • varf de nucsoara
  • 1 lingura de patrunjel tocat
  • 1 ceapa olandeza
  • 1 gulie
  • 200 g faina
  • 1 praz
  • 200 g pesmet japonez

Incepe gatitul

Pasul 1: Toaca dovleceii in cuburi mici si usturoiul cat mai fin. Intr-o tigaie soteaza usturoiul in ulei de masline timp de 2 minute la foc mic. Adauga dovleceii, cimbrul, sare si piper, dupa gust, si lasa-le sa se gateasca 10 minute, amestecand din cand in cand.
Pasul 2: Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, intr-o oala mare cu apa sarata. Scurge-le si pastreaza o parte din apa.
Pasul 3: Toarna pastele si apa sarata intr-o tava pentru cuptor. Adauga rosiile pasate si amestecul de dovlcei si amesteca. Razuie branza si presar-o niform pe deasupra. Coace timp de 10 minute in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius.

Nota

Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Italian
Vegetarian
De zi cu zi
Pranz,Cina
Toate sezoanele
Pizza/Placinta

Comanda produsele pentru 2 portii

  • Morcovi
    Produs momentan indisponibil online
    74860