Ai cautat retetaSupa rece din fructe
Mega image logo
  • Supa rece din fructe

Supa rece din fructe

De catre Joseph Hadad
Chef Joseph Hadad ne prezinta o supa rece de fructe de la poate fi servita atat ca aperitiv, cat si ca desert. Chef Joseph a folosit suc de ananas, piersici si nectarine, dar o varianta foarte buna este cu ananas si pepene galben. Ca desert pentru adulti, poate include in reteta Grand Marnier, lichior de portocale cu gust bogat. Supa poate fi servita in bol sau pahare, cu sau fara pai. Bucura-te de gusturi inedite vara asta.
Supa rece din fructe
Usor
1'- 30'
5/5
Mediu

Ingrediente pentru

Ingrediente
4 portii
  • 2 ananasi proaspeti
  • 5 frunze de busuioc
  • 3 nectarine
  • 4 caise
  • 4 piersici
  • 1 casoleta de zmeura
  • gheata
  • 6 frunze de menta
  • 14 physalis
  • 2 ananasi proaspeti
  • 5 frunze de busuioc
  • 3 nectarine
  • 4 caise
  • 4 piersici
  • 1 casoleta de zmeura
  • gheata
  • 6 frunze de menta
  • 14 physalis

Incepe gatitul

Pasul 1: E important ca fructele sa fi stat o zi in frigider, au o consistenta mai buna. Curat ananasul de coaja si-l tai in bucati mari. Tai bucati piersicile si nectarinele. Le pun pe toate intr-un storcator de fructe si colectez sucul.
Pasul 2: Pun in blender sucul de ananas, piersici si nectarine, frunzele de busuioc si menta si 6 cuburi de gheata. Amestec pana se omogenizeaza si se formeaza o spuma alba.
Pasul 3: intr-un bol mare (sau in patru boluri individuale) torn supa rece de fructe, inclusiv spuma, care va forma un strat pufos deasupra. Adaug peste spuma fructe mici si usoare, taiate in jumatate (physalis, zmeura) si felii foarte subtiri de caisa. Decorez cu frunze proaspete de menta. Supa se poate servi si in pahare de martini sau cu paiul.

Nota

Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Raw vegan
Altele
Desert
Toate sezoanele
Desert

Ti-ar placea si