Ai cautat retetaRavioli cu ciuperci si sunca Coppa di Pama
Mega image logo
  • Ravioli cu ciuperci si sunca Coppa di Pama

Ravioli cu ciuperci si sunca Coppa di Pama

De catre Reteta Mega Image
Un ingredient folosit in multe dintre bucatariile lumii, pastele au tot felul de forme si marimi, aceasta diverstate nefiind insa intamplatoare. Unele se potrivesc mai bine in preparate cu sosuri, unele se folosesc mai ales in supe si salate, iar altele se pot umple. Orice ai alege sa gatesti, la Mega Image gasesti pastele potrivite.
Ravioli cu ciuperci si sunca Coppa di Pama
Usor
1'- 30'
0/5
Redus

Ingrediente pentru

Ingrediente
2 portii
  • 1 pachet de ravioli cu ricotta si spanac
  • 1 caserola cu ciuperci Champignon
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 pachet de sunca Coppa di Parma
  • parmezan
  • 2 linguri ulei masline
  • sare
  • piper
  • 1 pachet de ravioli cu ricotta si spanac
  • 1 caserola cu ciuperci Champignon
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 pachet de sunca Coppa di Parma
  • parmezan
  • 2 linguri ulei masline
  • sare
  • piper

Incepe gatitul

Pasul 1: Fierbe pastele ravioli conform instructiunilor de pe ambalaj. Taie ciupercile in bucati de dimensiuni egale. Soteaza-le in ulei de masline cu sare si piper.
Pasul 2: Amesteca ciupercile cu pastele ravioli si sunca Coppa di Parma taiata fasii.
Pasul 3: Decoreaza cu frunze de busuioc si parmezan ras.

Nota

Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Italian
Clasic
De zi cu zi
Brunch,Pranz
Toate sezoanele
Fel principal

Ti-ar placea si