Incepe gatitul
1. Spală legumele și taie-le Julienne (bastonașe) de aproximativ de 8 cm lungime și 0,5 cm grosime. Ai grijă să le tai pe toate la grosimi cât de cât egale, ca să se gătească toate uniform. 2. Ia câte o foaie de plăcintă și tai-o în 4. Pe fiecare sfert de foaie, așază în partea de jos 3-4 bastonașe din fiecare legumă și puțină varză. Pliază marginile stânga-dreapta peste bastonașe, apoi rulează pachețelul de jos în sus. Când ajungi la capătul foii, udă-i marginea cu un deget de apă, ca să se lipească. Repetă procesul până când termini toate legumele. 3. Pune într-o oală uleiul de floarea soarelui și lasă-l să se încingă până ajunge la 170°C. Pune pachețelele la prăjit, aproximativ 5 minute, până când se rumenesc frumos. 4. Între timp, pune într‑un bol toate ingredientele pentru sosul de arahide și amestecă bine cu telul. 5. Servește pachețelele cu sosul de arahide și frunze de coriandru verde.