Incepe gatitul
1. Într-un bol încăpător, amestecă cu mixerul mai întâi albușurile cu sarea, până când obții o spumă. Apoi adaugă treptat zahărul și continuă să mixezi până când se topește tot zahărul și spuma devine densă. În final, adăugă oțetul și amidonul, și mixează cât să le încorporezi în compoziție.
2. Pune compoziția într-un poș cu dui drept la capăt. Apoi, într-o tavă întinsă, tapetată cu hârtie de copt, formează cu poșul 4 bezele de forma unor chifle de burger.
3. Pune tava în cuptorul preîncălzit la 110° C timp de o oră. Apoi dă temperatura la 90° C și mai lasă bezelele la cuptor 1 oră și jumătate.
4. Scoate tava din cuptor și lasă bezelele să se răcească la temperatura camerei.
5. Într-un bol, amestecă cu o lingură căpșunele, cireșele, dulceața de trandafir, 1 lingură de zahăr și piperul proaspăt râșnit. Apoi lasă la macerat cam 10-15 minute.
6. Între timp, bate cu telul crema de brânză și iaurtul până când obții o cremă omogenă.
7. Ca să asamblezi pavlova, pune peste fiecare bezea o lingură de cremă, apoi o lingură de fructe, din nou o lingură de cremă și iar una de fructe.
8. Toarnă o lingură din siropul lăsat de fructe în bol peste fiecare bezea.
9. Opțional, mai râșnește puțin piper peste bezele.