Ai cautat retetaNuggets de pui in crusta de fulgi de porumb
Mega image logo
  • Nuggets de pui in crusta de fulgi de porumb

Nuggets de pui in crusta de fulgi de porumb

De catre Reteta Mega Image
Aproape ca nu exista copil care sa nu aiba o slabiciune pentru nuggets, acele fasii suculente din carne de pui imbracate intr-o crusta aurie si crocanta din fulgi de porumb. si cum nu sunt greu de pregatit, iti aratam cum sa-i prepari nu singura, ci cu ajutor din partea prichindelului si garantam ca nu vei avea mofturosi la masa!
Nuggets de pui in crusta de fulgi de porumb
Mediu
1'- 30'
5/5
Mediu

Ingrediente pentru

Ingrediente
6 portii
  • 2 piept de pui
  • 2 lingura cu varf cu faina
  • 50 g fulgi de porumb
  • sare
  • 2 2 ou
  • ulei
  • piper
  • 2 piept de pui
  • 2 lingura cu varf cu faina
  • 50 g fulgi de porumb
  • sare
  • 2 2 ou
  • ulei
  • piper

Incepe gatitul

Pasul 1: Regleaza temperatura friteuzei la 160 de grade Celsius.
Pasul 2: Taie piepul de pui in fasii potrivit de groase.
Pasul 3: Pregateste trei boluri: unul cu faina in care ai adaugat un praf de sare si de piper, unul cu ouale batute si un altul cu fulgii de porumb zdrobiti.
Pasul 4: Cum procedezi: ruleaza fasiile de carne de pui prin faina, cat mai bine, pentru a acoperi toata suprafata carnii, altfel risti sa nu ai o crusta apetisanta. Da-le apoi prin ouale batute si la final prin fulgi, presand bine cu palmele.
Pasul 5: Pune snitelele astfel formate in friteuza si lasa-le pana capata o culoare aurie. in locul friteuzei, poti folosi o tigaie inalta in care ai pus ulei. La fel de bine se vor coace si in cuptor, asezate pe o tava tapetata cu hartie, si nu uita sa le intorci pe cealalta parte dupa 10-12 minute pentru a se rumeni uniform. Serveste bucatile de nuggets imediat!

Nota

Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
American
Clasic
De zi cu zi
Pranz,Cina
Toate sezoanele
Fel principal

Ti-ar placea si