Incepe gatitul
Pasul 1: Amesteca faina cu praful de copt si sare.
Pasul 2: Topeste untul la foc mic, cu 85g de ciocolata. Adauga si laptele.
Pasul 3: Bate ouale cu zaharul pana obtii o spuma alba si pufoasa. Amestec-o in ciocolata topita. Adauga si mix-ul de faina si amesteca bine.
Pasul 4: Unge o tava patrata cu unt si tapeteaz-o cu faina. Toarna aluatul si bag-o in cuptorul preincalzit la 160°C, pentru 20 de minute.
Pasul 5: Scoate tava din cuptor si apasa usor in blat cu degetele mari, cu exceptia marginilor. Astfel se va forma un mic sant de jur imprejur, pentru ca crema sa curga si pe laturi.
Pasul 6: Marunteste ciocolata ramasa. Incalzeste smantana intr-o cratita. Ia cratita de pe foc, pune in ea bucatile de ciocolata si amesteca pana se topeste. Toarna ciocolata peste blat, intr-un strat uniform si lasa sa se raceasca.
Pasul 7: Taie prajitura in cuburi potrivite si presara deasupra zahar pudra.