Incepe gatitul
Pasul 1: Dizolva drojdia in apa cu zahar si lasa sa creasca 10 minute. Toarna lichidul in mijlocul fainii cernute impreuna cu o lingurita rasa cu sare. incorporeaza
lichidul treptat, apoi toarna 50ml de ulei de masline si framanta pana obtii un aluat fin si elastic.
Pasul 2: Pune-l intr-un castron uns, acopera-l si lasa sa creasca o ora sau pana isi dubleaza volumul.
Pasul 3: Taie dovleceii si branza maturata in felii cat mai subtiri (de preferat, foloseste o razatoare mandolina). Stropeste dovleceii cu uleiul ramas si coace-i pret de 2-3 minute pe fiecare parte.
Pasul 4: Imparte aluatul in opt bucati si intinde-le cu sucitorul. Coace-le cate 2 minute pe fiecare parte.
Pasul 5: Monteaza sandvisul astfel: pune pe o lipie cateva felii de dovlecel, boabe de porumb, prosciutto si branza.
Pasul 6: Adauga oregano, sare si piper proaspat macinat. Acopera cu a doua lipie si pune sandvisul pe foc, intr-o tigaie nonaderenta, pana se topeste usor branza.