Incepe gatitul
Pasul 1: Scoate carnea din frigider cu 1 ora inainte de a o prepara
Pasul 2: Porneste gratarul si asteapta pana se incinge
Pasul 3: Unge carnea cu mustar pe toate partile si pune-o cate 3 minute pe fiecare parte, pe gratarul fierbinte
Pasul 4: Aseaza apoi bucata de carne in partea mai putin fierbinte a gratarului (la sursa de caldura indirecta), pune capacul gratarului si mai las-o inca 15 minute.
Pasul 5: Scoate carnea de pe gratar, impacheteaz-o in folie de aluminiu impreuna cu crengutele de cimbru si las-o sa stea inca 5 minute, sa se odihneasca.
Pasul 6: Taie-o felii si serveste-o imediat. Ar trebui sa-si fi pastrat culoarea roz la interior.
Pasul 7: Coacerea folosind caldura indirecta este potrivita in cazul bucatilor de carne mai mari sau al legumelor, care au nevoie de mai mult timp pentru a se gati, fara sa se arda.