Ai cautat retetaFriptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline
Mega image logo
  • Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline
Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline

Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline

De catre Reteta Mega Image
Alege o reteta unde iti sunt dezvaluite cateva trucuri mici care vor schimba cu desavarsire friptura cu care te-ai obisnuit pana acum. Cine spune ca o friptura trebuie sa fie banala?
Usor
1'- 30'
0/5
Redus

Ingrediente pentruPersoane

4 portii
  • 600 gr antricoate marinate
  • 250 g unt
  • 1 cutie mica de ansoa
  • 10 g tarhon
  • 25 g pătrunjel proaspăt, tocat
  • 75 g masline verzi
  • 1 ceapa salota
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • sare
  • 600 gr antricoate marinate
  • 250 g unt
  • 1 cutie mica de ansoa
  • 10 g tarhon
  • 25 g pătrunjel proaspăt, tocat
  • 75 g masline verzi
  • 1 ceapa salota
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • sare

Incepe gatitul

Pasul 1: Toaca marunt maslinele, fileurile de ansoa, tarhonul, ceapa, usturoiul si patrunjelul. Pune-le intr-un bol, presara sare si piper, adauga untul (la temperatura camerei) si amesteca bine.
Pasul 2: Ruleaza amestecul in hartie de copt si lasa-l sa se intareasca cateva ore in frigider. Cantitatea este suficienta pentru 10 portii, astfel ca poti congela ce-ti ramane.
Pasul 3: Scoate carnea din frigider cu cel putin 30 de minute inainte de a o prepara.
Pasul 4: Frige carnea pe gratarul uns cu ulei.
Pasul 5: Cand e gata, las-o sa se odihneasca cateva minute.
Pasul 6: Serveste-o cu crema de unt si salata verde.

Nota

Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
Altele
Cina
Toate sezoanele
Fel principal