Ai cautat retetaFriptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline
Mega image logo
  • Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline

Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline

De catre Reteta Mega Image
Alege o reteta unde iti sunt dezvaluite cateva trucuri mici care vor schimba cu desavarsire friptura cu care te-ai obisnuit pana acum. Cine spune ca o friptura trebuie sa fie banala?
Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline
Usor
1'- 30'
0/5
Redus

Ingrediente pentru

Ingrediente
4 portii
  • 600 gr antricoate marinate
  • 250 g unt
  • 1 cutie mica de ansoa
  • 10 g tarhon
  • 25 g pătrunjel proaspăt, tocat
  • 75 g masline verzi
  • 1 ceapa salota
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • sare
  • 600 gr antricoate marinate
  • 250 g unt
  • 1 cutie mica de ansoa
  • 10 g tarhon
  • 25 g pătrunjel proaspăt, tocat
  • 75 g masline verzi
  • 1 ceapa salota
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • sare

Incepe gatitul

Pasul 1: Toaca marunt maslinele, fileurile de ansoa, tarhonul, ceapa, usturoiul si patrunjelul. Pune-le intr-un bol, presara sare si piper, adauga untul (la temperatura camerei) si amesteca bine.
Pasul 2: Ruleaza amestecul in hartie de copt si lasa-l sa se intareasca cateva ore in frigider. Cantitatea este suficienta pentru 10 portii, astfel ca poti congela ce-ti ramane.
Pasul 3: Scoate carnea din frigider cu cel putin 30 de minute inainte de a o prepara.
Pasul 4: Frige carnea pe gratarul uns cu ulei.
Pasul 5: Cand e gata, las-o sa se odihneasca cateva minute.
Pasul 6: Serveste-o cu crema de unt si salata verde.

Nota

Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
De zi cu zi,Gratar
Cina,Pranz
Toate sezoanele
Fel principal

Ti-ar placea si