Here is Product Details Sticky Short Info
Dr. Oetker | Carmin | Vopsea lichida galbena, 30 oua, 6ml
Produs momentan indisponibil online
Vopsea lichida galbena pentru 30 de oua, 5g. Cutia contine: un plic cu vopsea lichida, o pereche de manusi de menaj. Vopseaua nu este toxica.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Ingrediente
Apa, colorant tartrazina E102 si galben orange S E110, acidifianti acid lactic E270 si acid citric E330.
Ingrediente
Apa, colorant tartrazina E102 si galben orange S E110, acidifianti acid lactic E270 si acid citric E330.
Detalii de utilizare
Instructiuni de utilizare: se spala si se degreseaza ouale, cu detergent de vase, apoi se clatesc bine si se fierb la la foc mic cu grija ca sa nu se sparga. Ouale nu se fierb in vopsea! Veti obtine culori deosebite folosind oua albe. Intr-un vas de circa 1.5l se toarna cu grija 700ml de apa clocotita. Se adauga 5 linguri de otet de 9 grade. Se taie cu foarfeca coltul plicului de vopsea, se goleste continutul peste apa fierbinte din vas apoi se amesteca bine. Atentie: otetul este foarteimportant in fixarea culorii pe coaja oualor. Daca otetul folosit are concentratia mai mica de 9 grade, mariti cantitatea de otet adaugata. Se scufunda atatea oua fierte in solutia de vopsea cat sa poata fi complet acoperite de lichid, apoi se lasa in repaus, pana se obtine nuanta dorita (2-4 minute). Se scot cu ajutorul unei linguri. Ouale se lasa la uscat pe un prosop de hartie. Dupa dorinta, ouale se pot unge cu putina grasime sau ulei. Astfel vor capata un luciu deosebit.
Detalii de utilizare
Instructiuni de utilizare: se spala si se degreseaza ouale, cu detergent de vase, apoi se clatesc bine si se fierb la la foc mic cu grija ca sa nu se sparga. Ouale nu se fierb in vopsea! Veti obtine culori deosebite folosind oua albe. Intr-un vas de circa 1.5l se toarna cu grija 700ml de apa clocotita. Se adauga 5 linguri de otet de 9 grade. Se taie cu foarfeca coltul plicului de vopsea, se goleste continutul peste apa fierbinte din vas apoi se amesteca bine. Atentie: otetul este foarteimportant in fixarea culorii pe coaja oualor. Daca otetul folosit are concentratia mai mica de 9 grade, mariti cantitatea de otet adaugata. Se scufunda atatea oua fierte in solutia de vopsea cat sa poata fi complet acoperite de lichid, apoi se lasa in repaus, pana se obtine nuanta dorita (2-4 minute). Se scot cu ajutorul unei linguri. Ouale se lasa la uscat pe un prosop de hartie. Dupa dorinta, ouale se pot unge cu putina grasime sau ulei. Astfel vor capata un luciu deosebit.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros!
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros!
Volum alcool
0
Volum alcool
0