Ai cautat retetaSparanghel la gratar cu jambon
Mega image logo
  • Sparanghel la gratar cu jambon
Sparanghel la gratar cu jambon

Sparanghel la gratar cu jambon

De catre Reteta Mega Image
Daca vrei sa incerci ceva inedit la gratar, nu uita sa alegi sparanghel data viitoare cand ajungi in Mega. Cu jambon, arome si parmezan vei obtine un antreu deosebit.
Mediu
1'- 30'
0/5
Mediu

Ingrediente pentruPersoane

4 portii
  • 80 g de jambon (Pata Negra)
  • 1 legatura de sparanghel alb
  • cateva rosii uscate in ulei de masline
  • 3 linguri de fulgi de parmezan
  • 1 crenguta de patrunjel pentru decor
  • 1 lingura de cimbru fin tocat
  • sare si piper
  • lingura de ulei de masline
  • 80 g de jambon (Pata Negra)
  • 1 legatura de sparanghel alb
  • cateva rosii uscate in ulei de masline
  • 3 linguri de fulgi de parmezan
  • 1 crenguta de patrunjel pentru decor
  • 1 lingura de cimbru fin tocat
  • sare si piper
  • lingura de ulei de masline

Incepe gatitul

Pasul 1: Curata sparanghelul si taie capetele dure. Nu arunca cojile. Le poti pastra la congelator pentru o supa de legume.
Pasul 2: Amesteca sparanghelul cu ulei de masline, cimbru, piper si sare, astfel incat fiecare fir sa fie uns in intregime.
Pasul 3: incinge o tigaie grill si frige-l pe toate partile pentru cateva minute. Ai grija sa ramana crocant.
Pasul 4: Pune sparanghelul pe un platou si asaza deasupra feliile de jambon si rosiile taiate in bucati mai mici.
Pasul 5: Presara parmezan si decoreaza cu crenguta de patrunjel.

Nota

Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Fel principal