Incepe gatitul
Pasul 1: Curata cartofii, taie-i in patru si fierbe-i in apa cu sare pentru 10 minute din clipa in care clocoteste apa. intre timp, pune la fiert fasolea verde. Nu o lasa mai mult de 5 minute din clipa in care fierbe apa. Scurge in site separate cartofii si fasolea.
Pasul 2: Rumeneste feliile de bacon si scoate-le pe un servet de hartie. in grasimea ramasa, pune cepele taiate in sferturi si lasa-le pe foc putin, cat sa prinda o crusta aurie. Scoate-le intr-un castronel.
Pasul 3: Adauga uleiul in tigaie si prajeste cartofii foarte bine scursi, apoi scoate-i pe o farfurie. Rumeneste in grasimea ramasa rosiile cherry, cat sa se inmoaie putin. Scoate-le intr-un vas separat.
Pasul 4: Fierbe ouale in apa cu sare nu mai mult de trei minute pentru a ramane moi. Toarna otetul balsamic in tigaie, pune pe foc si lasa 1-2 minute, cat sa dea un clocot.
Pasul 5: imparte toate ingredientele pregatite la patru persoane si serveste salata cu sosul pregatit din iaurt, mustar, zahar brun si otet balsamic, sare si piper dupa gust.