Incepe gatitul
Pasul 1: Spray-aza o forma termorezistenta cu ulei de masline.
Pasul 2: Asaza felia de portocala, razuieste un pic de scortisoara, apoi branza deasupra.
Pasul 3: Infige cuisoarele in branza, mai pune un pic de scortisoara si anasonul stelat.
Pasul 4: Aranjeaza feliile de mar in asa fel incat varfurile sa fie expuse caldurii, iar baza sa fie protejata de branza care se va topi – obtinem in felul acesta texturi diferite ale feliilor de mar. Pentru a proteja branza, mai da un puf de ulei de masline pe deasupra.
Pasul 5: Incinge cuptorul la 200 de grade si pune branza in interior pentru 8-10 minute, pana se topeste, inghite toate mirodeniile si formeaza o crusta- astfel, feliile de mar ar trebui sa fie bine rumenite in partea de sus.
Pasul 6: Serveste fierbinte, cu grisine sau crutoane, alaturi de vinul tau favorit.