Ai cautat retetaSaint Felicien
Mega image logo
  • Saint Felicien

Saint Felicien

De catre Marius Tudosiei
Reteta asta este pentru vreme rece. Ea introduce in jurul unui cilindru de branza moale, cremoasa, toate aromele vinului fiert.
Saint Felicien
Usor
1'- 30'
0/5
Mediu

Ingrediente pentru

Ingrediente
2 portii
  • 1 piesa de branza
  • 13 feliute de mar verde
  • 6 cuisoare
  • 1 felie groasa de portocala mare
  • 2 stelute de anason
  • 1 praf de scortisoara
  • 3 pufuri de ulei de masline
  • 1 piesa de branza
  • 13 feliute de mar verde
  • 6 cuisoare
  • 1 felie groasa de portocala mare
  • 2 stelute de anason
  • 1 praf de scortisoara
  • 3 pufuri de ulei de masline

Incepe gatitul

Pasul 1: Spray-aza o forma termorezistenta cu ulei de masline.
Pasul 2: Asaza felia de portocala, razuieste un pic de scortisoara, apoi branza deasupra.
Pasul 3: Infige cuisoarele in branza, mai pune un pic de scortisoara si anasonul stelat.
Pasul 4: Aranjeaza feliile de mar in asa fel incat varfurile sa fie expuse caldurii, iar baza sa fie protejata de branza care se va topi – obtinem in felul acesta texturi diferite ale feliilor de mar. Pentru a proteja branza, mai da un puf de ulei de masline pe deasupra.
Pasul 5: Incinge cuptorul la 200 de grade si pune branza in interior pentru 8-10 minute, pana se topeste, inghite toate mirodeniile si formeaza o crusta- astfel, feliile de mar ar trebui sa fie bine rumenite in partea de sus.
Pasul 6: Serveste fierbinte, cu grisine sau crutoane, alaturi de vinul tau favorit.

Nota

Reteta nu a fost votata
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Frantuzesc
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Aperitiv