Ai cautat retetaPui tandoori cu salată de fenicul și măr
Mega image logo
  • Pui tandoori cu salată de fenicul și măr

Pui tandoori cu salată de fenicul și măr

Pentru un pui extrem de fraged, nu există niciun secret. Ai nevoie de timp... și de o marinadă acidă, pe bază de iaurt, după o rețetă indiană. Iaurt? Da! Acidul lactic din iaurt descompune treptat proteinele din carnea de pui, obținându-se astfel o carne și mai fragedă. Crestează ușor carnea pe partea cu piele, unge-o cu marinada și maseaz-o ușor, astfel încât marinada să pătrundă și să aromeze carnea inclusiv la interior.
Pui tandoori cu salată de fenicul și măr
Mediu
>60'
0/5
Mediu

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 4 pulpe de pui
  • 350 g iaurt
  • 2 lime
  • 170 g pasta de curry rosu
  • 4 pulpe de pui
  • 350 g iaurt
  • 2 lime
  • 170 g pasta de curry rosu