Masa de Paște trebuie să conțină mereu Mega delicatese. Chiar dacă vei găti pentru mai puține persoane, uite o rețetă delicioasă de rasol de miel în oțet balsamic și vin roșu, pe care o poți încerca.
Mediu
>60'
0/5
Ingrediente pentru
Ingrediente
1 portie
100 ml lapte
35 g cacao
1 pliculeț de praf de copt
1 baton de vanilie
1 vârf de linguriță cu sare
300 g unt 82% grăsime (200 g pentru blat, 100 g pentru umplutura)
450 g zahăr (200 g pentru blat, 250 g pentru umplutură)
6 ouă (4 pentru blat, 2 pentru umplutură)
350 g făină (200 g pentru blat, 150 g pentru umplutură)
700 g brânză de vaci
200 g mascarpone
1 baton de vanilie
120 g afine proaspete
120 g ciocolată cu lapte, tocată mărunt (60 g pentru blat, 60 g pentru umplutură)
100 ml lapte
35 g cacao
1 pliculeț de praf de copt
1 baton de vanilie
1 vârf de linguriță cu sare
300 g unt 82% grăsime (200 g pentru blat, 100 g pentru umplutura)
450 g zahăr (200 g pentru blat, 250 g pentru umplutură)
6 ouă (4 pentru blat, 2 pentru umplutură)
350 g făină (200 g pentru blat, 150 g pentru umplutură)
700 g brânză de vaci
200 g mascarpone
1 baton de vanilie
120 g afine proaspete
120 g ciocolată cu lapte, tocată mărunt (60 g pentru blat, 60 g pentru umplutură)