Condimentele din acest orez în stil indian aduc o aromă cuceritoare,
iar caju și arahidele prăjite sunt crocante și delicioase. Este ideal ca
garnitură, dar poate fi și un fel de sine stătător în dietele vegane.
Mediu
1'- 30'
0/5
Ingrediente pentru
Ingrediente
6 portii
2 linguri linguri de ulei de măsline
1 ceapă tăiată julien
1 cățel de usturoi tocat mărunt
1 lingurita de curcuma (turmeric)
1 linguriță de chimion măcinat
seminte de mustar
12 frunze proaspete de curry
1/2 linguriță de fulgi de chilli (opțional)
400 g orez basmati
500 ml apă sau supă de legume (cumpărată sau făcută cu ce legume ai în casă, pe care le fierbi în apă)
nuci caju
puțină zeamă de lămâie
2 linguri linguri de ulei de măsline
1 ceapă tăiată julien
1 cățel de usturoi tocat mărunt
1 lingurita de curcuma (turmeric)
1 linguriță de chimion măcinat
seminte de mustar
12 frunze proaspete de curry
1/2 linguriță de fulgi de chilli (opțional)
400 g orez basmati
500 ml apă sau supă de legume (cumpărată sau făcută cu ce legume ai în casă, pe care le fierbi în apă)