Incepe gatitul
1. Mămăliga. Pune la fiert apa cu sarea. Când apa începe să fiarbă, adaugă mălaiul în ploaie și lasă compoziția să fiarbă la foc mic aproximativ 30-40 de minute. Apoi adaugă parmezanul, untul și zeama de lămâie. Amestecă foarte bine cu telul, apoi las-o deoparte. 2. Ciupercile. Într-o tigaie întinsă, pune uleiul de măsline cu untul la foc mediu. Când se topește untul, adaugă usturoiul tocat cu ciupercile și gătește la foc mediu până când ciupercile își lasă apa și încep să se prăjească. 3. După ce se rumenesc 2-3 minute, adaugă vinul și mai lasă să fiarbă la foc mic până când acesta se evaporă și se formează un sos. 4. La final, adaugă cimbrul și pătrunjelul tocate mărunt. 5. Servește mămăliga în farfurii adânci, cu ciupercile și sosul așezate deasupra.