Linguine cu ierburi aromatice
De catre Reteta Mega Image
Un ingredient folosit in multe dintre bucatariile lumii, pastele au tot felul de forme si marimi, aceasta diverstate nefiind insa intamplatoare. Unele se potrivesc mai bine in preparate cu sosuri, unele se folosesc mai ales in supe si salate, iar altele se pot umple. Orice ai alege sa gatesti, la Mega Image gasesti pastele potrivite.
Ingrediente pentru
Ingrediente- 400 g paste linguini
- 4 crengute rozmarin
- 1 legatura de patrunjel
- 1 legatura busuioc
- 2 catei de usturoi
- 12 frunze salvie
- 70 g unt
- 1 lingurita de fulgi de ardei iute
- parmezan
- sare
- 400 g paste linguini
- 4 crengute rozmarin
- 1 legatura de patrunjel
- 1 legatura busuioc
- 2 catei de usturoi
- 12 frunze salvie
- 70 g unt
- 1 lingurita de fulgi de ardei iute
- parmezan
- sare
Incepe gatitul
Pasul 1: Fierbe pastele linguini al dente. Intre timp, toaca marunt usturoiul, rozmarinul, busuiocul, patrunjelul si frunzele de salvie.
Pasul 2: Topeste cu grija untul intr-o tigaie si soteaza in el usturoiul timp de 3 minute. Adauga ierburile, fulgii de ardei sare si mai lasa inca 3 minute.
Pasul 3: Scurge pastele, pastrand putin din apa in care au fiert. Toarna-le impreuna cu apa in tigaia cu ierburi si mai lasa-le pe foc inca 2 minute. Serveste-le imediat cu parmezan ras.
Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!