Mega image logo
  • Fritatta

Fritatta

De catre Marius Tudosiei
Vrei sa-i surprinzi pe cei dragi cu o reteta neasteptata pentru micul dejun de weekend, incearca reteta de fritata propusa de Marius Tudosiei.
Fritatta
Usor
1'- 30'
5/5
Mediu

Ingrediente pentru

Ingrediente
2 portii
  • 10 ou
  • 1 zucchini
  • 1 ardei gras galben
  • 2 ardei gras rosu
  • 4 salota
  • 200 ml sana
  • 10 frunza de ceapa
  • 200 g mozzarella
  • 50 g unt
  • marar verde
  • ulei de floarea-soarelui
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 10 ou
  • 1 zucchini
  • 1 ardei gras galben
  • 2 ardei gras rosu
  • 4 salota
  • 200 ml sana
  • 10 frunza de ceapa
  • 200 g mozzarella
  • 50 g unt
  • marar verde
  • ulei de floarea-soarelui
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Incepe gatitul

Pasul 1: Taie ceapa si un ardei gras rosu marunt. Al doilea ardei taie-l fasii, iar pe cel galben, cubulete.
Pasul 2: incinge untul intr-o tigaie si caleste legumele taiate impreuna cu un praf de sare. Taie cubulete dovlecelul (zucchini), julien cozile de ceapa verde si marunteste patrunjelul si mararul.
Pasul 3: Sparge ouale intr-un castron incapator, adauga sare si piper si bate-le bine cufurculita. Adauga sana, legumele calite, verdeturile si dovlecelul. Amesteca.
Pasul 4: Unge cu putin ulei o tava, toarna compozitia si pune deasupra bucatele de mozzarella proaspata. Da la cuptorul incins pentru 25 de minute.
Pasul 5: Decoreaza farfuriile cu frunze de salata si cubulete de ardei, stropeste cu un strop de ulei, sare si piper dupa gust (optional)si pune deasupra felii generoase de frittata calda.

Nota

Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
Italian
Clasic
De zi cu zi
Mic dejun
Toate sezoanele
Aperitiv