Ai cautat retetaFrigarui cu sos picant de iaurt
Mega image logo
  • Frigarui cu sos picant de iaurt

Frigarui cu sos picant de iaurt

De catre Reteta Mega Image
Cand iti este pofta de un gratar, nu uita ca frigaruile sunt o optiune rapida unde poti imbina carnea cu legumele pentru un gust rotund si o dieta echilibrata.
Frigarui cu sos picant de iaurt
Usor
1'- 30'
5/5
Redus

Ingrediente pentru

Ingrediente
4 portii
  • 800 g carne marinata
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe rosii
  • 1 lime bio
  • 1 legatura de menta
  • 200 g iaurt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura seminte susan
  • 1 ardei rosu
  • piper
  • sare
  • 800 g carne marinata
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe rosii
  • 1 lime bio
  • 1 legatura de menta
  • 200 g iaurt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura seminte susan
  • 1 ardei rosu
  • piper
  • sare

Incepe gatitul

Pasul 1: Razuie coaja de lime, iar apoi stoarce sucul din fruct. Scoate codita si semintele ardeiului rosu si toaca-l. Curata si toaca usturoiul. Pune intr-un robot de bucatarie coaja si sucul de lime, ardeiul rosu, usturoiul, iaurtul, frunzele de menta si semintele de susan. Mixeaza-le pana obtii un sos omogen.
Pasul 2: Taie bucatile de carne in cuburi mari. Curata si ceapa rosie si tai-o in bucati.
Pasul 3: Infige carnea si ceapa alternativ, pe betele de frigarui. Unge-le cu ulei de masline.
Pasul 4: Frige-le pe gratar 8-10 minute, intorcandu-le din cand in cand.
Pasul 5: Serveste frigaruile alaturi de sosul de iaurt.

Nota

Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
De zi cu zi,Gratar
Cina,Pranz
Toate sezoanele
Fel principal

Ti-ar placea si