Ai cautat retetaFish & chips cu sos tartar
Mega image logo
  • Fish & chips cu sos tartar

Fish & chips cu sos tartar

Nu trebuie să gătești pompos ca să ai o experiență culinară deosebită. Rețeta de fish & chips cu sos tartar este simplă, dar gustoasă, putând scoate din banal orice seară. Servește alături de o bere englezească pale ale.
Fish & chips cu sos tartar
0/5

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 4 fileuri doradă, biban de mare sau șalău,
  • 250 g făină
  • 1 ou întreg
  • 7 g praf de copt
  • 1 g drojdie uscată
  • 325 g apă
  • 1 l ulei floarea soarelui
  • 500 g cartofi pentru prăjit, curățați și tăiați
  • 200 g maioneză
  • 1 linguriță capere
  • 2 lingurițe castraveți cornișon
  • 1 lămâie
  • 1 legătură pătrunjel tocat mărunt
  • 4 fileuri doradă, biban de mare sau șalău,
  • 250 g făină
  • 1 ou întreg
  • 7 g praf de copt
  • 1 g drojdie uscată
  • 325 g apă
  • 1 l ulei floarea soarelui
  • 500 g cartofi pentru prăjit, curățați și tăiați
  • 200 g maioneză
  • 1 linguriță capere
  • 2 lingurițe castraveți cornișon
  • 1 lămâie
  • 1 legătură pătrunjel tocat mărunt