Ai cautat retetaFile de macrou la cuptor, cu fasole galbena si pesto de rosii cu caju
Mega image logo
  • File de macrou la cuptor, cu fasole galbena si pesto de rosii cu caju

File de macrou la cuptor, cu fasole galbena si pesto de rosii cu caju

De catre Reteta Edenia
Cu legumele congelate de la Edenia si macroul proaspat, reusesti sa pregatesti o cina impecabila!
File de macrou la cuptor, cu fasole galbena si pesto de rosii cu caju
Mediu
1'- 30'
5/5
Mediu

Ingrediente pentru

Ingrediente
2 portii
  • 1 punga Edenia File Macrou 600 g, decongelat in prealabil, in frigider
  • 1 punga Fasole galbena Edenia 450 g
  • 20 g unt President
  • 100 g rosii cherry
  • 80 g caju zdrobit fin
  • 3 catei usturoi feliati marunt
  • 100 ml ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 4 crengute de busuioc, oregano
  • 1 punga Edenia File Macrou 600 g, decongelat in prealabil, in frigider
  • 1 punga Fasole galbena Edenia 450 g
  • 20 g unt President
  • 100 g rosii cherry
  • 80 g caju zdrobit fin
  • 3 catei usturoi feliati marunt
  • 100 ml ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 4 crengute de busuioc, oregano

Incepe gatitul

Pasul 1: Intr-o oala cu apa clocotita si putina sare adaugam fasolea galbena Edenia congelata si o fierbem 4 minute, la foc mediu. Strecuram intr-o sita fasolea galbena sub jet de apa rece, pentru a-i pastra culoarea si vitaminele.
Pasul 2: In vasul de la blender adaugam rosiile cherry taiate pe jumatate si 50 ml ulei de masline. Blendam la viteza mare, punem jumatate din usturoiul feliat, putin busuioc si oregano, caju-ul zdrobit si asezonam cu sare si piper. Le pasam pe toate.
Pasul 3: Asezam fileurile de macrou, decongelate in prealabil si tapetate cu un prosop de hartie, intr-un vas termorezistent cu pielea in jos. Le ungem cu ulei de masline, punem deasupra o lingura din pesto-ul de rosii cu caju, pe care il intindem uniform peste fileuri. Le introducem in cuptorul preincalzit la 180 ˚C timp de 10-12 minute.
Pasul 4: Intr-o tigaie incinsa cu putin unt si ulei de masline adaugam usturoiul ramas, calim 1 minut, apoi adaugam fasolea galbena Edenia si sotam timp de 3 minute. Presaram deasupra busuioc si oregano proaspat.
Pasul 5: Pe mijlocul unei farfurii, asezam fasolea galbena sotata, deasupra un file de macrou proaspat scos din cuptor si stropit cu pesto, apoi presaram peste acestea putin caju zdrobit si frunze de oregano si busuioc.

Nota

Ai incercat aceasta reteta?
Spune-ne cat de mult ti-a placut!
International
Clasic
Altele
Altul
Toate sezoanele
Altul