Incepe gatitul
1. Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o oale mare, la foc mediu. Adaugă pieptul de pui și asezonează-l cu sare și piper. Gătește-l cât să se rumenească pe toate părțile și să se pătrundă la interior, întorcând din când în când cubulețele. Apoi pune-l de-o parte.
2. În aceeași oală, adaugă 1 lingură de ulei de măsline și ceapa. Amestecă și gătește pentru 1-2 minute.
3. Adaugă ciupercile și usturoiul, și amestecă până se încorporează cu ceapa. Asezonează cu sare și piper după gust, și adaugă cimbrul și paprika. Amestecă din nou.
4. Adaugă supa de pui și smântâna, și amestecă. Adu compoziția la fierbere și apoi adaugă pastele.
5. Gătește pastele în funcție de timpul de pe pachet și amestecă la fiecare 1-2 minute, ca să nu se lipească între ele. (Timpul de gătire e posibil să fie puțin mai mare pentru această rețetă, decât dacă le-ai fierbe în apă. Cel mai bine încearcă-le din când în când.)
6. Când farfallele s-au făcut al dente, adaugă spanacul și puiul și amestecă până când spanacul se înmoaie și se încorporează.
7. Adaugă parmezan și amestecă până când toată compoziția se încorporează și devine un sos fin.
8. Servește cu extra parmezan ras deasupra.