Această specialitate mexicană este demnă de a-i cuceri până și pe
cei mai pofticioși dintre noi. Fiindcă necesită puțin mai mult efort,
este ideală de preparat și savurat într-o zi tihnită de weekend.
0/5
Ingrediente pentru
Ingrediente
1 portie
1 ceapă tocată
1 lingură ulei de măsline
1 cățel de usturoi zdrobit
1 lingură de paprika afumată
1 linguriță oregano uscat
4 piept de pui
400 g boabe de fasole neagră/roșie, scurse de lichid și clătite
8 foaie de tortilla
100 g cheddar
1 ardei iute rosu
2 căței de usturoi tocați mărunt
2 ardei grași de culori diferite, tăiați fâșii subțiri
500 g passata
1 ceapă tocată
1 lingură ulei de măsline
1 cățel de usturoi zdrobit
1 lingură de paprika afumată
1 linguriță oregano uscat
4 piept de pui
400 g boabe de fasole neagră/roșie, scurse de lichid și clătite
8 foaie de tortilla
100 g cheddar
1 ardei iute rosu
2 căței de usturoi tocați mărunt
2 ardei grași de culori diferite, tăiați fâșii subțiri