Incepe gatitul
1. Prima oară preîncălzește cuptorul la 190 °C.
2. Rupe codițele de la ciuperci și pune pălăriile deoparte pe o tavă de cuptor, tapetată cu hârtie de copt.
3. Toacă mărunt codițele de la ciuperci.
4. Topește untul într-o tigaie și călește pentru 2 minute codițele tocate alături de usturoiul tocat.
5. Adaugă frunzele de spanac, apoi amestecă până când acestea se înmoaie.
6. Adaugă crema de brânză, sare și piper după gust, apoi amestecă până ce brânza s-a topit și toată compoziția e bine omogenizată.
7. Cu o lingură, umple pe rând pălăriile ciupercilor cu mixul preparat.
8. Într-un bol mic, amestecă parmezanul și pesmetul, după care presară compoziția pe fiecare ciupercă umplută.
9. Pune-le la cuptor pentru 12‑15 minute până când devin maronii.