Ai cautat retetaCartofi franțuzești gratinați cu ou și ceapă eșalotă
Mega image logo

Cartofi franțuzești gratinați cu ou și ceapă eșalotă

Iată o garnitură inspirată pentru friptura de curcan, dar nu numai. Cartofii, care mai întâi se fierb, apoi se desăvârșesc la cuptor, se gratinează delicios cu ou fiert, parmezan și ceapă eșalotă.
Cartofi franțuzești gratinați cu ou și ceapă eșalotă
31'- 60'
0/5
Mediu

Ingrediente pentru

Ingrediente
1 portie
  • 2 kg cartofi
  • 2 cepe esalota
  • 2 oua fierte
  • 150 g parmezan ras
  • 50 ml ulei de măsline
  • 10 fire de chives tocate
  • smantana (pentru servit)
  • 2 kg cartofi
  • 2 cepe esalota
  • 2 oua fierte
  • 150 g parmezan ras
  • 50 ml ulei de măsline
  • 10 fire de chives tocate
  • smantana (pentru servit)