Here is Product Details Sticky Short Info
Morarita | Strudel cu fructe de padure 500g
45.78 Lei/Kg
45.78 Lei/Kg
22
89 Lei
Delicioasele strudele cu fructe Morarita pastreaza aromele varatice ale fructelor dulci de padure si ale merelor gustoase! Incearca-le si nu te vei mai satura de gustul dulce-acrisor.
- Acest produs este disponibil la livrare doar în București, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Roșu, Voluntari, Mogoșoaia, Otopeni, Tunari, Ștefăneștii de Jos, Popești-Leordeni, Cățelu, Măgurele, Jilava, Cornetu, Clinceni, Ciorogârla, Dragomirești-Vale și Domnești.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 10.98 g/100 g |
Valoare energetica | 259.8 kcal/100 g |
Glucide | 36.26 g/100 g |
Sodiu | 0.54 g/100 g |
Proteine | 3.85 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 10.98 g/100 g |
Valoare energetica | 259.8 kcal/100 g |
Glucide | 36.26 g/100 g |
Sodiu | 0.54 g/100 g |
Proteine | 3.85 g/100 g |
Ingrediente
Aluat strudel: faina alba de GRAU, margarina vegetala (uleiuri vegetale rafinate: palmier, floarea soarelui, rapita in proportii variabile, apa, emulsifianti: mono si digliceride ale acizilor grasi, esteri poliglicerici ai acizilor grasi, lecitina din SOIA, sare, conservant: acid sorbic, acidifiant: acid citric, aroma, colorant: beta caroten, apa, zahar, amestec de maia deshidratata din GRAU, sare si faina de malt din ORZ, sare iodata, otet din alcool etilic, luciu de patiserie (ulei vegetal derapita, proteine din LAPTE, LACTOZA, sirop de glucoza, aroma, stabilizator: caragenan, difosfati, emulsifiant: fosfati de sodiu). Umplutura strudel: mere 30% (ingredientele produsului reconstituit: mere 40%, zahar, agent de ingrosare: adipat de diamidon acetilat, scortisoara, acidifiant acid citric, sare), umplutura fructe de padure 16% (zmeura 24%, zahar, afine 20%, mure 16%, sirop de glucoza-fructoza, apa, amidon modificat, agent de gelifiere: guma Gellan, conservant: sorbat de potasiu).
Ingrediente
Aluat strudel: faina alba de GRAU, margarina vegetala (uleiuri vegetale rafinate: palmier, floarea soarelui, rapita in proportii variabile, apa, emulsifianti: mono si digliceride ale acizilor grasi, esteri poliglicerici ai acizilor grasi, lecitina din SOIA, sare, conservant: acid sorbic, acidifiant: acid citric, aroma, colorant: beta caroten, apa, zahar, amestec de maia deshidratata din GRAU, sare si faina de malt din ORZ, sare iodata, otet din alcool etilic, luciu de patiserie (ulei vegetal derapita, proteine din LAPTE, LACTOZA, sirop de glucoza, aroma, stabilizator: caragenan, difosfati, emulsifiant: fosfati de sodiu). Umplutura strudel: mere 30% (ingredientele produsului reconstituit: mere 40%, zahar, agent de ingrosare: adipat de diamidon acetilat, scortisoara, acidifiant acid citric, sare), umplutura fructe de padure 16% (zmeura 24%, zahar, afine 20%, mure 16%, sirop de glucoza-fructoza, apa, amidon modificat, agent de gelifiere: guma Gellan, conservant: sorbat de potasiu).
Detalii de utilizare
A nu se recongela dupa decongelare.
Detalii de utilizare
A nu se recongela dupa decongelare.
Detalii pastrare produs
Desfaceti ambalajul si preambalajul. Se dezgheata produsul la temperatura camerei. Strudelul nu necesita alte pregatire, este gata pentru coacere. Se aseaza strudelul pe o tava cu hartia de copt. Se introduce tava in cuptorul incalzit in prealabil la 180 de grade Celsius si se lasa aproximativ 30 de minute la 180 de grade Celsius. Dupa coacere se aseaza strudelul pe un platou si se presara, dupa preferinta, zahara pudra. Dupa ce s-a racit se taie cu un cutit zimtat. A se pastra la o temperaturade -18 grade Celsius in ambalajul original.
Detalii pastrare produs
Desfaceti ambalajul si preambalajul. Se dezgheata produsul la temperatura camerei. Strudelul nu necesita alte pregatire, este gata pentru coacere. Se aseaza strudelul pe o tava cu hartia de copt. Se introduce tava in cuptorul incalzit in prealabil la 180 de grade Celsius si se lasa aproximativ 30 de minute la 180 de grade Celsius. Dupa coacere se aseaza strudelul pe un platou si se presara, dupa preferinta, zahara pudra. Dupa ce s-a racit se taie cu un cutit zimtat. A se pastra la o temperaturade -18 grade Celsius in ambalajul original.
Volum alcool
0
Volum alcool
0