Here is Product Details Sticky Short Info
Cris-Tim | Salam banatean feliat 100g
97.90 Lei/Kg
97.90 Lei/Kg
9
79 Lei
Salam banatean. Produs din carne crud-uscat. Maturat 25 zile.
- Acest produs este disponibil la livrare doar în București, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Roșu, Voluntari, Mogoșoaia, Otopeni, Tunari, Ștefăneștii de Jos, Popești-Leordeni, Cățelu, Măgurele, Jilava, Cornetu, Clinceni, Ciorogârla, Dragomirești-Vale și Domnești.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 30 g/100 g |
Valoare energetica | 452 kcal/100 g |
Glucide | 0.5 g/100 g |
Sodiu | 4.2 g/100 g |
Proteine | 26.7 g/100 g |
Grasimi saturate | 15.3 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 30 g/100 g |
Valoare energetica | 452 kcal/100 g |
Glucide | 0.5 g/100 g |
Sodiu | 4.2 g/100 g |
Proteine | 26.7 g/100 g |
Grasimi saturate | 15.3 g/100 g |
Ingrediente
Carne porc, carne vita, slanina, sare, zaharuri (dextroza), antioxidant (acid ascorbic), extracte de condimente, arome naturale, extract de sfecla rosie, cultura starter, conservant (nitrit de sodiu). Pentru 100 g de produs s-au folosit 127 g carne. Pentru afumarea acestui produs s-a folosit fum natural din lemn de fag.
Ingrediente
Carne porc, carne vita, slanina, sare, zaharuri (dextroza), antioxidant (acid ascorbic), extracte de condimente, arome naturale, extract de sfecla rosie, cultura starter, conservant (nitrit de sodiu). Pentru 100 g de produs s-au folosit 127 g carne. Pentru afumarea acestui produs s-a folosit fum natural din lemn de fag.
Alergeni
Poate contine urme de: lapte, lactoza si mustar.
Alergeni
Poate contine urme de: lapte, lactoza si mustar.
Detalii pastrare produs
Conditii de depozitare: la o temperatura cuprinsa intre 8 si 14 grade Celsius. A se lasa 10 minute, dupa deschiderea ambalajului, inainte de consum.
Detalii pastrare produs
Conditii de depozitare: la o temperatura cuprinsa intre 8 si 14 grade Celsius. A se lasa 10 minute, dupa deschiderea ambalajului, inainte de consum.
Volum alcool
0
Volum alcool
0