Here is Product Details Sticky Short Info
Cris-Tim | Muschi Tiganesc 100g
82.90 Lei/Kg
82.90 Lei/Kg
8
29 Lei
Muschi tiganesc. Produs din carne fiert si afumat.
- Acest produs este disponibil la livrare doar în București, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Roșu, Voluntari, Mogoșoaia, Otopeni, Tunari, Ștefăneștii de Jos, Popești-Leordeni, Cățelu, Măgurele, Jilava, Cornetu, Clinceni, Ciorogârla, Dragomirești-Vale și Domnești.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 7 g/100 g |
Valoare energetica | 134 kcal/100 g |
Glucide | 0.4 g/100 g |
Sodiu | 2.5 g/100 g |
Proteine | 17.1 g/100 g |
Grasimi saturate | 3 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 7 g/100 g |
Valoare energetica | 134 kcal/100 g |
Glucide | 0.4 g/100 g |
Sodiu | 2.5 g/100 g |
Proteine | 17.1 g/100 g |
Grasimi saturate | 3 g/100 g |
Ingrediente
Carne 90% (cotlet porc, ceafa porc), apa, proteina animala de porc, sare, stabilizatori (trifosfati), zaharuri (dextroza), proteina LACTICA, condimente si extracte de condimente, antioxidant (ascorbat de sodiu), arome naturale, conservant (nitrit de sodiu). Pentru afumarea acestui produs s-a folosit fum natural din lemn de fag.
Ingrediente
Carne 90% (cotlet porc, ceafa porc), apa, proteina animala de porc, sare, stabilizatori (trifosfati), zaharuri (dextroza), proteina LACTICA, condimente si extracte de condimente, antioxidant (ascorbat de sodiu), arome naturale, conservant (nitrit de sodiu). Pentru afumarea acestui produs s-a folosit fum natural din lemn de fag.
Detalii de utilizare
A se lasa 10 minute dupa deschiderea ambalajului, inainte de consum.
Detalii de utilizare
A se lasa 10 minute dupa deschiderea ambalajului, inainte de consum.
Alergeni
Contine proteina lactica. Poate contine urme de telina si lactoza.
Alergeni
Contine proteina lactica. Poate contine urme de telina si lactoza.
Detalii pastrare produs
Conditii de depozitare: la o temperatura cuprinsa intre 5 si 8 grade Celsius. A se consuma de preferinta in 48 de ore de la deschiderea ambalajului.
Detalii pastrare produs
Conditii de depozitare: la o temperatura cuprinsa intre 5 si 8 grade Celsius. A se consuma de preferinta in 48 de ore de la deschiderea ambalajului.
Volum alcool
0
Volum alcool
0