Here is Product Details Sticky Short Info
Gusturi romanesti | Piept de curcan fara os si piele
+/- 1.000 Kg
54,99 Lei/kg
+/- 1.000 Kg
54,99 Lei/kg
54
99 Lei
Pe vremuri, curcanul era pe masa la zile mari, preaparat la cuptor, in ciorbe sau in piftie. Carnea de curcan de la Gusturi romanesti provine de la pasari din rase grele, crescute in ferme la Codlea si Sighisoara, ce sunt hranite cu cereale si sroturi furajere.
- Calitate la preturi bune zi de zi
- Acest produs este disponibil la livrare doar în București, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Roșu, Voluntari, Mogoșoaia, Otopeni, Tunari, Ștefăneștii de Jos, Popești-Leordeni, Cățelu, Măgurele, Jilava, Cornetu, Clinceni, Ciorogârla, Dragomirești-Vale și Domnești.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 1.76 g/100 g |
Valoare energetica | 112.6 kcal/100 g |
Glucide | 0 g/100 g |
Proteine | 24.2 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 1.76 g/100 g |
Valoare energetica | 112.6 kcal/100 g |
Glucide | 0 g/100 g |
Proteine | 24.2 g/100 g |
Ingrediente
Piept de curcan, fara os si piele
Ingrediente
Piept de curcan, fara os si piele
Detalii de utilizare
A se prepara termic inainte de consum.
Detalii de utilizare
A se prepara termic inainte de consum.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 0 si 4 grade Celsius.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 0 si 4 grade Celsius.
Volum alcool
0
Volum alcool
0