Here is Product Details Sticky Short Info
Hochland | Branza topita cu cascaval, felii 140g
51.36 Lei/Kg
51.36 Lei/Kg
7
19 Lei
Branza topita felii cu cascaval. Pachetul contine 7 felii ambalate individual. Produs obtinut prin topire. Grasime raportata la substanta uscata: min. 38%. Grasime: 18%. Ambalat in atmosfera protectoare. Incercati si sortimentele de branza topita felii Hochland cu smantana sau sunca.
- Acest produs este disponibil la livrare doar în București, Bragadiru, Chitila, Chiajna, Dudu, Pipera, Roșu, Voluntari, Mogoșoaia, Otopeni, Tunari, Ștefăneștii de Jos, Popești-Leordeni, Cățelu, Măgurele, Jilava, Cornetu, Clinceni, Ciorogârla, Dragomirești-Vale și Domnești.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 18 g/100 g |
Valoare energetica | 242 kcal/100 g |
Glucide | 4.5 g/100 g |
Sodiu | 3 g/100 g |
Proteine | 15.5 g/100 g |
Grasimi saturate | 12 g/100 g |
Nutritie
Grasimi | 18 g/100 g |
Valoare energetica | 242 kcal/100 g |
Glucide | 4.5 g/100 g |
Sodiu | 3 g/100 g |
Proteine | 15.5 g/100 g |
Grasimi saturate | 12 g/100 g |
Ingrediente
LAPTE degresat reconstituit, BRANZETURI 27%, CASCAVAL 25%, LAPTE praf degresat, UNT, saruri de topire: E 452 si E 331, sare, corector de aciditate: E 339.
Ingrediente
LAPTE degresat reconstituit, BRANZETURI 27%, CASCAVAL 25%, LAPTE praf degresat, UNT, saruri de topire: E 452 si E 331, sare, corector de aciditate: E 339.
Detalii de utilizare
Branza topita felii este destinata consumului uman, poate fi consumata ca atare, dar poate fi utilizata si la pregatirea diferitelor preparate culinare prelucrate termic sau nu.
Detalii de utilizare
Branza topita felii este destinata consumului uman, poate fi consumata ca atare, dar poate fi utilizata si la pregatirea diferitelor preparate culinare prelucrate termic sau nu.
Alergeni
Lapte si produse derivate, inclusiv lactoza.
Alergeni
Lapte si produse derivate, inclusiv lactoza.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 2 si 8 grade Celsius.
Detalii pastrare produs
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 2 si 8 grade Celsius.
Volum alcool
0
Volum alcool
0