Here is Product Details Sticky Short Info
Dr. Oetker | Tort Gelle rosu 8g
186.25 Lei/Kg
186.25 Lei/Kg
1
49 Lei
Tort-gelee rosu.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Ingrediente
Zahar, gelifianti normalizati cu zaharuri: caragenan E407 si guma carruba E410, stabilizator tartrat monopotasic E336i, colorant carmin E120.
Ingrediente
Zahar, gelifianti normalizati cu zaharuri: caragenan E407 si guma carruba E410, stabilizator tartrat monopotasic E336i, colorant carmin E120.
Detalii de utilizare
Un plic este suficient pentru 250 ml (1/4 l) lichid (apa, suc de fructe, apa amestecata cu suc de fructe) 1.Continutul plicului se amesteca cu 2 linguri de zahar (rase). Se adauga apoi treptat si cu grija, sucul de fructe sau apa, amestecand continuu cu telul. In cazul in care se prepara cu compot de caise, piersici sau prune, se adauga suplimentar 3 linguri de compot. 2.Amestecul obtinut se pune la fiert cca. 1 minut. 3.Glazura obtinuta se toarna peste fructe. (in mijloc, aceasta urmand sa se distribuie catre margini).
Detalii de utilizare
Un plic este suficient pentru 250 ml (1/4 l) lichid (apa, suc de fructe, apa amestecata cu suc de fructe) 1.Continutul plicului se amesteca cu 2 linguri de zahar (rase). Se adauga apoi treptat si cu grija, sucul de fructe sau apa, amestecand continuu cu telul. In cazul in care se prepara cu compot de caise, piersici sau prune, se adauga suplimentar 3 linguri de compot. 2.Amestecul obtinut se pune la fiert cca. 1 minut. 3.Glazura obtinuta se toarna peste fructe. (in mijloc, aceasta urmand sa se distribuie catre margini).
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros.
Volum alcool
0
Volum alcool
0