Here is Product Details Sticky Short Info
Gusturi romanesti | Ulei din seminte de dovleac presat la rece 250ml
179.96 Lei/L
179.96 Lei/L
44
99 Lei
Obtinut prin presarea la rece a semintelor de dovleac romanesc (cu coaja), acest ulei se foloseste la prepararea mancarurilor fara foc, cum sunt salatele si sosurile. In bucataria romaneasca, uleiul de dovleac se regaseste mai ales in Transilvania, unde este intens folosit in perioada postului Pastelui. Uleiul de dovleac are culoare verde-rubin inchis si gust puternic aromat, specific semintelor de dovleac.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | 99.80 g/100 ml |
Valoare energetica | 928 kcal/100 ml |
Glucide | 0 g/100 ml |
Fibre | 0 g/100 ml |
Sodiu | 0 g/100 ml |
Proteine | 0 g/100 ml |
Grasimi saturate | 13.55 g/100 ml |
Nutritie
Grasimi | 99.80 g/100 ml |
Valoare energetica | 928 kcal/100 ml |
Glucide | 0 g/100 ml |
Fibre | 0 g/100 ml |
Sodiu | 0 g/100 ml |
Proteine | 0 g/100 ml |
Grasimi saturate | 13.55 g/100 ml |
Ingrediente
100% ulei din seminte de dovleac din cultura romaneasca.
Ingrediente
100% ulei din seminte de dovleac din cultura romaneasca.
Detalii de utilizare
A se utiliza in salate, sosuri, paste. In cazul preparatelor calde, se recomanda folosirea uleiului doar inainte de servire.
Detalii de utilizare
A se utiliza in salate, sosuri, paste. In cazul preparatelor calde, se recomanda folosirea uleiului doar inainte de servire.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc racoros, ferit de actiunea directa a razelor solare. Dupa deschidere, a se pastra la temperaturi sub 18 grade Celsius, ferit de actiunea directa a razelor solare si a se consuma in maxim 45 de zile.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc racoros, ferit de actiunea directa a razelor solare. Dupa deschidere, a se pastra la temperaturi sub 18 grade Celsius, ferit de actiunea directa a razelor solare si a se consuma in maxim 45 de zile.
Volum alcool
0
Volum alcool
0