Here is Product Details Sticky Short Info
Gusturi romanesti | Suc de mere si sfecla rosie 2L
9.00 Lei/L
9.00 Lei/L
17
99 Lei
Sfecla rosie este ingredientul perfect pentru un gust si o aroma placuta, alaturi de merele dulci, mangaiate de soarele bland al verii. Sucul este obtinut din mere proaspete, prin presare la rece si pasteurizare, precum si din suc de sfecla rosie.
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Nutritie
Grasimi | <0.1 g/100 ml |
Valoare energetica | 47 kcal/100 ml |
Glucide | 11.2 g/100 ml |
Fibre | <0.5 g/100 ml |
Sodiu | 0.01 g/100 ml |
Proteine | 0.2 g/100 ml |
Grasimi saturate | <0.1 g/100 ml |
Nutritie
Grasimi | <0.1 g/100 ml |
Valoare energetica | 47 kcal/100 ml |
Glucide | 11.2 g/100 ml |
Fibre | <0.5 g/100 ml |
Sodiu | 0.01 g/100 ml |
Proteine | 0.2 g/100 ml |
Grasimi saturate | <0.1 g/100 ml |
Ingrediente
Suc de mere cu pulpa 90% (origine: Romania), suc de sfecla rosie 10% (origine: Romania).
Ingrediente
Suc de mere cu pulpa 90% (origine: Romania), suc de sfecla rosie 10% (origine: Romania).
Detalii de utilizare
Instructiuni de deschidere si folosire: Apasati orificiul predecupat. Ridicati portiunea decupata si trageti complet dozatorul in exterior. Fixati dozatorul prin readucerea portiunii decupate la pozitia initiala. Desigilati dozatorul. Pozitionati paharul sub dozator si apasati ca in figura.
Detalii de utilizare
Instructiuni de deschidere si folosire: Apasati orificiul predecupat. Ridicati portiunea decupata si trageti complet dozatorul in exterior. Fixati dozatorul prin readucerea portiunii decupate la pozitia initiala. Desigilati dozatorul. Pozitionati paharul sub dozator si apasati ca in figura.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de inghet si de actiunea directa a razelor solare. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 30 zile.
Detalii pastrare produs
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de inghet si de actiunea directa a razelor solare. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 30 zile.
Volum alcool
0
Volum alcool
0