Here is Product Details Sticky Short Info
Gusturi romanesti | Ceai de galbenele 30g
129.67 Lei/Kg
129.67 Lei/Kg
3
89 Lei
Culoarea solara a florilor de galbenele, mirosul lor balsamic si proprietatile deosebite le-au facut sa fie prezente in bucatarille, saculetii cu leacuri si camarile romanilor din cele mai vechi timpuri, Egiptenii, grecii, romanii, arabii, hindusii, toate popoarele vechi au folosit galbenelele ca plante de leac sau in scopuri cosmetice. Pentru servit, ceaiul de galbenele de la Gusturi romanesti este foarte placut, dulce in mod natural, si se poate bea pe parcursul intregii zile.
- Calitate la preturi bune zi de zi
In aceasta pagina
Informatii despre produs
Ingrediente
Galbenele (Calendula officinalis) 100%.
Ingrediente
Galbenele (Calendula officinalis) 100%.
Detalii de utilizare
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Uz intern - se bea 1 cana de ceai/zi in fractii mici. Uz extern (gargara, bai locale, comprese) - se prepara o infuzie mai concentrata din 4-5 lingurite de galbenele/ 250ml apa clocotita.
Detalii de utilizare
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Uz intern - se bea 1 cana de ceai/zi in fractii mici. Uz extern (gargara, bai locale, comprese) - se prepara o infuzie mai concentrata din 4-5 lingurite de galbenele/ 250ml apa clocotita.
Alergeni
Produsul nu contine substante cu potential alergenic.
Alergeni
Produsul nu contine substante cu potential alergenic.
Detalii pastrare produs
A se pastra in ambalajul original, la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui. Pentru prepararea unei infuzi - se toarna 250ml de apa clocotita peste 1-2 lingurite de galbenele. Se lasa vasul acoperit 15-20 minute, dupa care se strecoara.
Detalii pastrare produs
A se pastra in ambalajul original, la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui. Pentru prepararea unei infuzi - se toarna 250ml de apa clocotita peste 1-2 lingurite de galbenele. Se lasa vasul acoperit 15-20 minute, dupa care se strecoara.
Volum alcool
0
Volum alcool
0